Olympus Tough TG-6 Camera - Zwart

€439,99
Artikelnummer: V104210BE000
Beschikbaarheid: Leverbaar
Levertijd: op aanvraag

De "tough" camera's zijn gemaakt voor adrenalineverslaafden die snelle actie onder extreme omstandigheden willen vastleggen.

Tough camera's zijn waterdicht, schok‑ en stootbestendig als ook bestendig tegen vorst en stof, en dat zorgt voor een zorgeloze bediening tijdens elk avontuur.
De Olympus Tough TG‑6 is het nieuwste boegbeeld van de Tough camera's en heeft een aantal serieuze verbeteringen. Een hoge beeldkwaliteit wordt bereikt, door de combinatie van de hoge‑resolutie F2‑lens *** met de 12 Megapixel beeldsensor én de nieuwste TruePic VIII beeldprocessor.

De heldere F2‑lens maakt snellere sluitertijden mogelijk voor het vastleggen van bewegende onderwerpen. Onnodig geluid wordt verminderd door de combinatie van beeldsensor en beeldprocessor.
Perfect vastleggen van elke actie is nu gegarandeerd door de video van 4K en de 120 fps full HD hoge snelheid films voor een nog betere kwaliteit voor slow‑motion.
Dit, plus de legendarische "tough"‑prestaties biedt de Tough TG‑6 ook nog makkelijke toegang tot de bedieningsknoppen en de dubbele anti‑condens beglazing.

Voor spectaculaire opnames in de natuur, heeft de TG‑6 een geavanceerd variabele macro‑systeem, met microscoop, microscoopbesturing, focusreeksen en focus stapelmodus.
Dit is van belang omdat Tough camera's nog wel eens gebruikt worden in barre omstandigheden, dus voor al diegenen die deze zomer hun heldendaden op een spectaculaire wijze willen vastleggen.

Zoek niet verder dan de nieuwe Tough TG‑6.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen