Betaalmethoden

Al onze betalingen gaan via een beveiligde betaalprovider welke alle veiligheidsrichtlijnen in acht neemt.

Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden gratis aan:

- iDEAL is een gegarandeerde betaalmethode die gebruikt kan worden door consumenten en bedrijven met een bankrekening bij vrijwel elke Nederlandse bank.
- CreditCard is bij OCTOPODES ook geen probleem. Wij accepteren, Visa, MasterCard en AMEX. Creditcardgegevens worden niet opgeslagen in onze database. OCTOPODES by OCTO-Services kan op geen enkele manier jouw creditcardnummer inzien tijdens het proces.
- PayPal is een geheel veilige en snelle betaalmethode. Je kunt hiervan gebruik maken indien je bent geregistreerd bij Paypal. Dit hoef je slechts eenmaal te doen. Ga naar www.paypal.nl en vul daar je gegevens in. Paypal fungeert als een tussenpersoon, die voor jouw de betalingen doet zodat jouw gegevens nooit bij de verkoper terecht komen. Daarnaast biedt Paypal uitgebreide kopersbescherming.
- Bank overschrijving bij vooruitbetaling wordt het totaal bedrag gestort op de onderstaande rekening ondervermelding van het factuurnummer, zodat wij kunnen traceren om welke bestelling het gaat. Zodra de betaling bij ons op de rekening staat (dit kan tot 2 werkdagen duren), zal de bestelling verder verwerkt worden. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van betaling.

OCTO-Services
IBAN: NL41 KNAB 0258 7221 26
KvK: 74341510
BTW: NL001691524B22

- Contant is een mogelijkheid wanneer je de bestelling bij ons in de showroom ophaalt. Aangezien wij geen vaste openingstijden hanteren is het handig om eerst contact met ons op te nemen.

OCTOPODES /
Duikschool de Blauwe Zeester

W. Kerstenweg 24
6871GT Renkum
+31 85 1308 320
+31 6 42 28 02 30
[email protected]