Verzenden & retourneren

Tijdens het afrekenen kun je kiezen uit verschillende verzendmethoden. Bestellingen boven de 75 euro versturen wij gratis. Voor bestellingen onder de 75 euro komen de kosten in beeld tijdens het afrekenen.

 

1. Wij verzenden onze pakketen via de volgende aanbieders:

DPD

PostNL

DHL

 

2. De bestelling afhalen in onze showroom

Het is mogelijk je bestelling af te halen in onze showroom te Renkum. Deze mogelijkheid kun je selecteren tijdens het bestelproces. Wij vragen je vooraf te betalen. Zodra je bestelling klaar staat, ontvang je een email. Aangezien onze showroom geen vaste openingstijden heeft is het handig om vooraf te bellen voor een afspraak.

Je kunt de bestelling afhalen op het volgende adres:

OCTOPODES /
Duikschool de Blauwe Zeester

W. Kerstenweg 24
6871GT Renkum
+31 85 1308 320
+31 6 42 28 02 30
[email protected]

 

3. Retoursturen van pakketten naar OCTOPODES

Je kunt binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, het product retourneren. Dit gaat in op de dag dat je het product ontvangt. Je hebt vanaf dat moment nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.  Graag het product in originele verpakking en ongebruikt retourneren. De retourkosten komen voor jouw rekening. Voor het retourneren kun je gebruik maken van dit formulier.

OCTO-Services vergoedt alle betalingen van de koper, exclusief de eventuele verzendkosten. De kosten worden terug betaald binnen 14 dagen na herroeping van de koper. Zodra wij de retournering hebben ontvangen gaan wij over tot terugbetaling. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de koper heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. Terugbetaling is kosteloos.

3.1 Retour adres

Je kunt jouw bestelling, of een gedeelte daarvan retourneren aan het volgende adres:

OCTOPODES /
Duikschool de Blauwe Zeester

W. Kerstenweg 24
6871GT Renkum
+31 85 1308 320
+31 6 42 28 02 30
[email protected]

3.2 Kosten

De retourkosten zijn voor jouw rekening. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en verwerkt, zullen wij het volledige aankoop bedrag aan je terugbetalen, dit is uiteraard alleen wanneer wij de bestelling volledig ontvangen. Wanneer je een gedeelte van de bestelling retourneert, worden alleen de producten betaald die wij retour hebben ontvangen. 

3.3 Herroepingsformulier 

Voor herroeping klik hier.

Uitzonderingen

  • volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
  • producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
  • producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
  • producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
  • audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
  • zuurstof sensoren, zuurstof koffers en zuurstof gereinigde producten;
  • tegoed- of cadeaubonnen.

Mocht je een product bestellen die buiten de herroepingsrecht valt, zullen wij je hiervan altijd vooraf over informeren.